Piatra Naturala – Gresia

Piatra naturala Gresia.

Piatra naturala Gresia.

Piatra naturala folosita in mod special de firma noastra este gresia.Gresia este o roca sedimentara formata in cea mai mare parte din granule de nisip cimentate .
Cel mai frecvent compus al gresiei este cuartul, un mineral care este rezistent la abraziune.Gresia naturala are de obicei culoarea maro, dar poate fi de asemenea si rosie din cauza prezentei oxizilor de fier sau verde din cauza gauconitului.
Din timpuri stravechi, gresia a fost un material de constructie important, care are multiple avantaje, fiind un material optim pentru diverse intrebuintari atat pentru locuinte cat si pentru spatii publice sau comerciale.
Caracteristica cea mai izbitoare a gresiei este aspectul ei, care greu de gasit la orice alta piatra, deoarece ofera mai multa flexibilitate si o mai mare forta de exprimare a pietrei naturale autentice
Gresia naturala are multe intrebuintari in industria constructiilor ca si agregat sau piatra de constructie.
De asemenea gresia cu un grad inalt de continut de cuart se foloseste in industria sticlei.Gresia naturala poate fi taiata,fasonata ,prelucrata, lustruita si sculpata pentru multe utilizari.
Aceasta este utilizata ca piatra ornamentala pentru cladiri, monumente si pietre funerare, placari, si multe alte utilizari posibile.
Pentru comenzi sau mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati:
Clic Aici

CONTACT

Comments are closed.